Zloty omrekenen

| 22 februari 2017

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Poolse Złoty omrekenen

Poolse Złoty omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Ten eerste type je het bedrag in dat je aan Poolse Zloty wilt omrekenen. Daarna kies je de munteenheid waar naartoe je het bedrag in Poolse Zloty wilt omrekenen. Nadat je op de omrekenen button hebt geklikt, wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance het bedrag berekend. Poolse Złoty omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Poolse Złoty

De Poolse Zloty is de officiële munteenheid van het Europese land Polen. Het Poolse woord Złoty betekent letterlijk gouden. De Poolse munteenheid werd in het jaar 1923 geïntroduceerd, nadat zijn voorganger; de Poolse Mark waardeloos was geworden. De ISO 4217 Code voor deze Poolse Munteenheid is PLN. In de schrijftaal gebruikt men echter doorgaans het symbool zł. Gezien het feit dat Polen tot de Europese Unie behoort, is het uiteindelijk bedoeling dat men toetreedt tot de euro. Dit laat echter nog minimaal een aantal jaar op zich wachten.

Omrekenen Złoty naar Euro

Het omrekenen van Zloty naar Euro is wenselijk als je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar Polen. Een Poolse stad die zeker de moeite waard is om te bezoeken gezien haar historie is Warschau. Daarnaast wonen er in Nederland flink wat Poolse mensen of mensen van Poolse komaf. Veelal werken ze in de kas- of tuinbouw voor een bepaalde periode in Nederland, waarna ze vervolgens weer voor een tijd naar Polen vertrekken. Voor Poolse mensen die hier werken hebben we deze munteenheid opgenomen op Omrekenen.nl.

9/10 - (106 stemmen)

Categorie: Valuta