Russische Roebel omrekenen

| 10 september 2018

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Roebel omrekenen

Russische Roebel omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst selecteer je het bedrag aan RUB dat je wilt omrekenen. Vervolgens kies je de munteenheid waar je het bedrag naartoe wilt omzetten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, klik je op de omrekenen button. Vervolgens wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance bepaald wat het bedrag aan Russische Roebel in een andere munteenheid is. Roebel omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Russische Roebel

Sinds 1992 is de Russische Roebel de officiële munteenheid van Rusland. De voorloper van de munt was de Roebel van de Sovjet-Unie. De ISO 4217 code van de Russische Roebel is RUB. De valuta wordt op verschillende manieren aangeduid. De officiële wijzen zijn R, p en ₽. Onofficieel wordt de munt aangeduid met руб.

Omrekenen Roebel naar Euro

Rusland is als vakantieland niet enorm populair. Toch zijn er prachtige steden in het enorm land, zoals Moskou en Sint Petersburg. Om het de mensen die naar die steden op vakantie gaan wat eenvoudiger te maken, hebben we een specifieke Roebel naar Euro calculator toegevoegd aan Omrekenen.nl.

9.1/10 - (102 stemmen)

Categorie: Valuta