Hong Kong Dollar omrekenen

| 10 september 2018

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Hong Kong Dollar omrekenen

Hong Kong Dollar omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst selecteer je het bedrag aan HKD dat je wilt omrekenen. Vervolgens kies je de munteenheid waar je het bedrag naartoe wilt omzetten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, klik je op de omrekenen button. Vervolgens wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance bepaald wat het bedrag aan Hong Kong Dollar in een andere munteenheid is. Hongkongse Dollar omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Hong Kong Dollar

De dollar is de officiële munteenheid van Hong Kong. De Hongkongse Dollar was in het verleden gekoppeld aan de Britse pond. Tegenwoordig is de munteenheid gekoppeld aan de Amerikaanse Dollar, net zoals de Chinese renminbi (Yuan). De ISO 4217 code van de munteenheid is HKD. Het valutateken is HK$.

Omrekenen Hongkongse Dollar naar Euro

Hong Kong staat traditioneel bekend als gebied waarmee veel sprake was van handel. Dit is waarschijnlijk één van de redenen dat men de munteenheid genoemd heeft naar de Dollar en ook gekoppeld heeft aan de Amerikaanse Dollar. Vanaf nu kun je eenvoudig en snel Hongkongse Dollar naar Euro omrekenen via deze website.

9/10 - (104 stemmen)

Categorie: Valuta