Maleisische Ringgit omrekenen

| 10 september 2018

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Maleisische Ringgit omrekenen

Maleisische Ringgit omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst selecteer je het bedrag aan MYR dat je wilt omrekenen. Vervolgens kies je de munteenheid waar je het bedrag naartoe wilt omzetten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, klik je op de omrekenen button. Vervolgens wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance bepaald wat het bedrag aan Maleisische Ringgit in een andere munteenheid is. Ringgit omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Ringgit

De Maleisische Ringgit is de officiële munteenheid van Maleisië. Omdat Maleisië en daarmee ook de munteenheid in het verleden wat economische problemen heeft gekend, is de munt op een bepaald moment gekoppeld aan de Dollar. De lokale bevolking noemt de Maleisische Ringgit om die reden ook wel de Maleisische Dollar. De ISO 4217 code van de munteenheid is MYR. In de schrijftaal wordt de Ringgit afgekort als RM.

Omrekenen Ringgit

Maleisië wordt als vakantieland steeds populairder. Ook de behoefte aan het omrekenen van de Maleisische Ringgit neemt daarmee toe. De redactie van Omrekenen.nl heeft om die reden besloten om ook de Maleisische Ringgit als valuta calculator toe te voegen. Eenvoudig en snel Maleisische Ringgit omrekenen.

8.9/10 - (101 stemmen)

Categorie: Valuta