Indiase Rupee omrekenen

| 10 september 2018

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Indiase Rupee omrekenen

Rupee omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst selecteer je het bedrag aan INR dat je wilt omrekenen. Vervolgens kies je de munteenheid waar je het bedrag naartoe wilt omzetten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, klik je op de omrekenen button. Vervolgens wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance bepaald wat het bedrag aan Indiase Roepie in een andere munteenheid is. Indiase Rupee omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Indiase Rupee / Roepie

De Indiase Rupee is al sinds 1835 de officiële munteenheid van India. Rupee betekent in het Indisch zilver, wat verwijst naar het materiaal waarvan de munten gemaakt werden. De Indiase Rupee werd geïntroduceerd door de Britten. Nadat India onafhankelijk werd, bleef de Indiase Roepie bestaan. De ISO 4217 code van de munteenheid is INR en het valutateken is ₹.

Omrekenen Roepie naar Euro

India is een van de landen met de meeste inwoners ter wereld. Dit maakt het voor backpackers een gewilde bestemming, ondanks dat Europeanen vaak last hebben van de Indian belly tijdens hun verblijf. Gezien de populariteit is het vanaf nu mogelijk om Indische Rupees / Roepies om te rekenen naar Euro en vice versa.

8.9/10 - (106 stemmen)

Categorie: Valuta