Inch naar Cm

| 19 november 2020

VAN:

NAAR:

Van en Naar omwisselen

HOEVEELHEID:


Inch naar cm omrekenen

Inch naar centimeter omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. In de calculator hierboven vul je het aantal inch in dat je wilt omrekenen. Vervolgens klik je op de omrekenen button. Vervolgens worden de inches direct omgerekend naar centimeter. Je kunt ook cm naar inch omrekenen. Dit doe je door het aantal centimeters in te vullen in het bijbehorende invulveld. Vervolgens druk je op de omrekenen button en zijn de centimeters omgerekend naar inch. Inch naar cm omrekenen was nog nooit zo eenvoudig!

De Britse eenheid Inch

De eenheid Inch is een van oorsprong Britse eenheid om een bepaalde lengte aan te duiden. De inch wordt ook wel aangeduid als In of “. Hoewel de inch met name populair is in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten wordt de eenheid van afstand ook veel gebruikt in Europese landen, waaronder Nederland. Als je bijvoorbeeld een tablet of een laptop wilt aanschaffen, dan zul je zien dat de beelddiagonaal is inch wordt aangeduid.

Calculator van Inchnaarcm.nl

Deze calculator wordt aangeboden in samenwerking met de website Inchnaarcm.nl. Op deze website vind je meer informatie over de geschiedenis en het ontstaan van de eenheid inch. Daarnaast bevat de website informatie over het huidige gebruik van inch. Ook kun je op deze website inch naar cm omrekenen. Wil je inch naar andere eenheden omrekenen? Dan kun je terecht bij de inch omrekentool van Omrekenen.nl.

9.1/10 - (112 stemmen)

Categorie: Afstand