Euro naar Real

| 22 februari 2017

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Euro naar Braziliaanse Real omrekenen

Een bedrag in Euro omrekenen naar Braziliaanse Real doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst vul je de waarde in Euro in die je wilt omrekenen en vervolgens druk je op de omrekenen button van de valuta calculator. Nadat je dit gedaan hebt, wordt direct aan de hand van de Euro Real wisselkoers het bedrag omgerekend naar Braziliaanse Real. Natuurlijk kun je ook een bedrag in Real omrekenen naar Euro of een andere munteenheid. In dat geval selecteer je de gewenste munteenheden bij de Van en Naar selectieboxen. Euro naar Real omrekenen was nog nooit zo eenvoudig!

Braziliaanse Real

De munteenheid Real is al vanaf het jaar 1654 de officiële munteenheid van Brazilië. De munteenheid wordt afgekort met de ISO 4217 code BRL en het valutateken is R$. De wisselkoers van deze munteenheid is gedurende een lange tijd vrij turbulent geweest. Dit heeft men opgelost door de Braziliaanse Real vanaf het jaar 1994 te koppelen aan de Amerikaanse Dollar. De naam van de Braziliaanse munteenheid is een verwijzing naar Koninklijk. Het meervoud van Real is Reais en 1 real bestaat uit 100 centavo.

Waarom omrekenen?

Onder invloed van de globalisering en het steeds goedkoper worden van het vliegvervoer is Brazilie tegenwoordig een steeds populairder vakantieland voor Nederlanders. Om die reden is er ook steeds meer behoefte aan het omrekenen van Euro naar Real en andersom. Middels deze Real valutacalculator kun je eenvoudig en snel Euro naar Real omzetten.

9/10 - (104 stemmen)

Categorie: Valuta