Zuid-Koreaanse Won omrekenen

| 10 september 2018

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Zuid-Koreaanse Won omrekenen

Won omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst selecteer je het bedrag aan KRW dat je wilt omrekenen. Vervolgens kies je de munteenheid waar je het bedrag naartoe wilt omzetten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, klik je op de omrekenen button. Vervolgens wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance bepaald wat het bedrag aan Zuid-Koreaanse Won in een andere munteenheid is. Won omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Zuid-Koreaanse Won

De Won is de officiële munteenheid van Zuid-Korea. De munten en biljetten vertonen grote overeenkomsten met de Japanse yen. Deze munteenheid waren in de begintijd vrijwel aan elkaar gelijk. De Zuid-Koreaanse won is echter zo sterk gedevalueerd, dat er nu een groot verschil is tussen de munten. Ook in Noord-Korea heeft men een (andere) Won als munteenheid. De ISO 4217 code van de Won is KRW. Het valutateken is ₩.

Omrekenen Won naar Euro

De munteenheid van Zuid-Korea reken je vanaf nu ook eenvoudig en snel om via Omrekenen.nl. Omdat er steeds meer Won werd omgerekend, heeft de redactie besloten om een specifieke Won naar Euro (of Euro naar Won) calculator toe te voegen aan deze website.

8.9/10 - (101 stemmen)

Categorie: Valuta