Indonesische Rupiah omrekenen

| 10 september 2018

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Indonesische Rupiah omrekenen

Rupiah omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst selecteer je het bedrag aan IDR dat je wilt omrekenen. Vervolgens kies je de munteenheid waar je het bedrag naartoe wilt omzetten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, klik je op de omrekenen button. Vervolgens wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance bepaald wat het bedrag aan Rupiah in een andere munteenheid is. Rupiah omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Indonesische Rupiah

De Indonesische Rupiah is sinds 1949 de officiële munteenheid van Indonesië. Voor de Tweede Wereldoorlog had men in Indonesië de Gulden, maar tijdens de Japanse bezetting werd de term Rupiah geïntroduceerd. De term Rupiah is gebaseerd op de Indische Roepie. De ISO 42176 code van de Rupiah is IDR. Het valutateken is Rp.

Omrekenen Rupiah naar Euro

Indonesië is met name bij backpackers een enorm geliefde bestemming. Vele Nederlandse jongeren trekken na hun middelbare schooltijd naar de voormalige Nederlandse kolonie. Mede om die reden hebben we bij Omrekenen.nl besloten om een Indonesische Roepie naar Euro calculator op te nemen.

9/10 - (112 stemmen)

Categorie: Valuta