Nieuw-Zeelandse Dollar omrekenen

| 10 september 2018

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Nieuw-Zeelandse Dollar omrekenen

Nieuw-Zeelandse Dollar omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst selecteer je het bedrag aan NZD dat je wilt omrekenen. Vervolgens kies je de munteenheid waar je het bedrag naartoe wilt omzetten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, klik je op de omrekenen button. Vervolgens wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance bepaald wat het bedrag aan Nieuw-Zeelandse Dollar in een andere munteenheid is. NZD omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Nieuw-Zeelandse Dollar

De Nieuw-Zeelandse Dollar werd in 1967 de officiële munteenheid van Nieuw-Zeeland als opvolger van de Nieuw-Zeelandse Pond. De NZD staat ook bekend als de Kiwi-Dollar. Naast in Nieuw-Zeeland wordt de munt ook gebruikt in Niue, Tokelau, de Cookeilanden en de Pitcairneilanden. De ISO 4217 code van de munteenheid is NZD. Het valutateken is NZ$.

Omrekenen Kiwi-Dollar naar Euro

Nieuw-Zeeland is een populaire bestemming voor backpackers. Naast de inheemse diersoort Kiwi is er prachtige natuur te vinden. Vanaf nu kun je dus ook op Omrekenen.nl terecht voor het omrekenen van de Nieuw-Zeelandse Dollar naar Euro en vice versa.

9.1/10 - (104 stemmen)

Categorie: Valuta