Bulgaarse Lev omrekenen

| 10 september 2018

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Bulgaarse Lev omrekenen

Lev omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst selecteer je het bedrag aan BGN dat je wilt omrekenen. Vervolgens kies je de munteenheid waar je het bedrag naartoe wilt omzetten. Nadat je een keuze hebt gemaakt, klik je op de omrekenen button. Vervolgens wordt met behulp van de wisselkoersen van Google Finance bepaald wat het bedrag aan Bulgaarse Lev in een andere munteenheid is. Lev omrekenen was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Bulgaarse Lev

De Bulgaarse Lev is de officiële munteenheid van Bulgarije. De waarde van de Lev is gekoppeld aan de Euro. Voorheen was de waarde gekoppeld aan de Duitse Mark. De ISO 4217 code van de munteenheid is BGN. De afkorting van de munteenheid is Lv. Het meervoud van Lev is Lev. Één Lev is opgedeeld in 100 Stotinki.

Lev naar Euro omrekenen

Bulgarije is een prachtig land. Ook de Nederlanders en Belgen ontdekken dit steeds meer, waardoor er steeds meer omgerekend wordt van Lev naar Euro. De redactie van Omrekenen.nl heeft om die reden besloten om ook een specifieke Lev naar Euro calculator op te nemen op deze website.

8.7/10 - (102 stemmen)

Categorie: Valuta