Australische Dollar omrekenen

| 22 februari 2017

Van:

Naar:

Van en Naar omwisselen

Hoeveelheid:


Australische Dollar naar Euro

Australische Dollar omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.nl. Allereerst geef je het bedrag aan Australische Dollars in dat je wilt omrekenen. Vervolgens selecteer je de munteenheid waar naartoe je het bedrag wilt omrekenen. Klik daarna op de omrekenen button, waarna met behulp van de wisselkoers informatie van Google Finance berekend wordt hoeveel het bedrag in Australische Dollars in een andere munteenheid is. Het omrekenen van AUD was nog nooit zo eenvoudig.

Eigenschappen Australische Dollar

De Australische Dollar is de officiële munteenheid van Australië. Ook wordt de AUD gebruikt in de onafhankelijke eilandstaten Nauru, Tuvalu en Kiribati. Vanaf het jaar 1910 had Australië de Australische Pond als munteenheid. In het jaar 1966 werd echter besloten tot het wijzigen van de officiële munteenheid naar de Australische Dollar.De ISO 4217 Code van deze munteenheid is AUD. Doorgaans wordt er echter gebruikt gemaakt van het symbool $ of A$ om het onderscheid te verduidelijken met andere munteenheden die Dollar genoemd zijn, waaronder bijvoorbeeld de Amerikaanse of Canadese Dollar.

Omrekenen Australische Dollar naar Euro

Australië is natuurlijk een prachtig land als het gaat om de natuur en om het weer. Om die reden is het Aziatische land een populaire bestemming voor backpackers. Op het moment dat je overweegt om zo’n reis te gaan maken, dan kan het handig zin om op Omrekenen.nl je Euro’s om te rekenen naar Australische Dollars

9.1/10 - (112 stemmen)

Categorie: Valuta